Yoga

De sidste fire år har jeg intensivt fordybet mig i yoga og min glæde for bevægelse vil ingen ende tage. Jeg har selv gennemgået en rivende udvikling på måtten og oplevet, hvordan yoga har åbnet vejen til både mit følelsesregister og min kropsbevidsthed. En udvikling og en nysgerrighed, som jeg forsøger at dele med mine elever.

Enetimer

Vil du have styr på de mest fundamentale yogastillinger? Oplever du problemer med led og muskler i din daglige praksis? Eller har du bare brug for at nørde en helt bestemt stilling? Du får en skræddersyet time eller et forløb, der passer til dine behov. Enetimer kan sagtens deles med en ven, veninde eller kollega.


Pris afhænger af transport, lokation og varighed. Skriv til mig her for at høre nærmere om mulighederne.

Firma

Vil du gerne have friske, energifyldte medarbejdere med mere nærvær, større arbejdsglæde og færre sygedage? Gennem bevægelse, åndedrætsøvelser, stræk og meditation øges dine medarbejders koncentrationen, stress mindskes og klassiske kontorskavanker afhjælpes. I får et skræddersyet program, der passer til netop dine ansattes behov, ønsker og udfordringer samt konkrete øvelser, der kan bruges i hverdagen på arbejdspladsen.


Pris afhænger af gruppestørrelse, transport og varighed. Skriv til mig her for at høre nærmere om mulighederne.

Events

Hvad enten du skal samle veninderne til en genforeningsfest, arrangere en polterabend eller stå for teambuilding på arbejdet, er yoga en skøn og sjov fællesaktivitet. I bestemmer selv om det skal være blidt og roligt eller sjovt og opløftende. Uanset hvad, så får I et skræddersyet program, der matcher netop jeres gruppe og tema for dagen.


Pris afhænger af gruppestørrelse, transport og varighed. Skriv til mig her for at høre nærmere om mulighederne.