Drømme og intentioner for 2019

Velkommen til 2019 og til det allerførste indlæg i mit nye, holistiske univers.

Når jeg tænker tilbage på år 2018, har det mildest talt været et turbulent et af slagsen. Fyldt med bekymringer, undskyldninger (over for mig selv og andre), løse jobs, en hofteoperation og usikre situationer. Et år, hvor jeg virkelig har prøvet at tilpasse mig andre mennesker, koncepter og miljøer – og samtidig har skulle finde min egen vej med bumletoget. Men heldigvis har 2018 også været fyldt med kærlighed, nye venskaber for livet, opstart af to hjertevirksomheder og ikke mindst en allerhelveds mange koncerter, spilaftener, piña coladas på Mexibar, hygge og sunde lørdagspandekager hjemme på matriklen.

 

Hvis vi kigger tilbage på 2018, var det året, hvor jeg:

  • lod mine bekymringer og frygt stå i vejen for troen på mine egne evner
  • uddannede mig til yogalærer, begyndte at undervise i flow og yin og (bedst af alt) fik min bedste yogaven Schnitzel
  • blev forlovet med min bedste ven og partner-in-crime
  • tog på eventyr til Vietnam, Cambodja, Bali, Budapest og Riga
  • blev opereret i hoften og indså, at det er okay, at ting tager lidt ekstra tid
  • fik min første clairvoyance-session hos søde Janne Christophersen
  • blev tante til den sødeste, lille klump med de største kinder
  • gik på brombær-, jordbær- og blommejagt og tilmed købte en gribetang specifikt til formålet
  • græd en god portion salte tårer over tankemylder, frygt og penge
  • lærte at strikke af min søde mor

 

 

Én ting jeg heldigvis tog med mig fra 2018 er, at man ikke skal lade sig slå ud af kurs på grund af et par bump på vejen. Som jeg selv højt prædiker til andre, tror jeg på, at man bliver stillet over for de udfordringer, universet mener, at man kan klare. 2019 skal derfor fyldes med mere overskud og færre bekymringer. I 2019 har jeg intentioner om at:

 

1. Udvikle mine to hjertevirksomheder September Seventeen og Soulspace Sisters

Jeg nåede at søsætte hele to virksomheder sidste år. Den ene min egen og den anden med min soulsister Zoey. Året står derfor i næstekærlighedens tegn, hvor jeg har en kæmpe drøm om at hjælpe andre kvinder til at blive sunde og raske, finde tilbage til sig selv og ikke mindst at skabe det liv, de drømmer om.

 

2. Slippe mine bekymringer og træne min pyt-muskel

Sidste år bekymrede jeg mig alt for meget over økonomi, gårdagens hændelser og andre menneskers ve og vel. I år skal jeg sige mere pyt og mere nej, slippe tankemylder og bare nyde øjeblikket. Lige som det er og skal være.

 

3. Tage flere beslutninger fra hjertet end fra hjernen

2018 var fyldt med alt for mange rationelle og fornuftige beslutninger. I år får min intuition, mit hjerte og min mavefornemmelse lov til at bestemme.

 

4. Trykke mere på pauseknappen

Jeg har brugt meget tid på at tænke over det næste jeg skulle. I morgen, i næste uge, til efteråret. I stressede perioder bider det mig stadig i røven engang i mellem, hvor jeg farer fra én opgave til en anden, men jeg øver mig i at holde flere rolige pauser ved enten at gå en tur, dyrke yoga, strikke eller meditere. Og selvom de ikke nødvendigvis giver mig mere tid, får jeg fornemmelsen af at have bedre tid, mere overskud og et klarere syn på tingene.

 

5. Blive bedre til at nyde hverdagens små øjeblikke

Når jeg har travlt, glemmer jeg sommetider at stoppe op og nyde de små glæder i hverdagen. Morgenkys fra min kæreste, den perfekte morgensmoothie, glød i kinderne og glimt i øjet, smil fra fremmede, dybe samtaler med gode veninder, grønt lys på cykelruten, hvordan-har-du-det-beskeder fra min betænksomme mor, når kroppen krøller på måder, jeg ikke vidste fandtes og når ordene bare flyder. Mere hverdagsglimmer i 2019 og så op på kaminhylden, tak.

 

Lad 2019 blive mit år, dit år, vores år. Lad os inspirere, fejre og støtte hinanden. Hvilke intentioner har du sat for 2019?

Skriv en kommentar

Ingen Kommentarer